Skip to content
Naslovna » Servis i rezervni delovi

Servis i rezervni delovi

Servis i rezervni delovi Great Wall Srbija

 

Kroz kvalitetnu servisnu uslugu po standardu proizvođača Great Wall Srbija se stara da Vaše vozilo bude maksimalno pouzdano i u najboljoj mogućoj formi.
Great Wall Srbija vam pruža savremenu dijagnostiku i ponudu originalnih rezervnih delova.

Ovlašćeni servisi Great Wall Srbija opremljeni su najsavremenijom tehnologijom, specijalnim alatima kao i tehničkom dokumentacijom za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila. Svaki ovlašćeni servis povezan je sa tehničkom podrškom proizvođača koji vam daju odgovore na stručna pitanja i pomažu kod dijagnostike težih problema. Servisiranje Vašeg vozila prepustite mreži ovlašćenih servisa čije se osoblje konstantno usavršava i obučava. Samo profesionalno i iskusno osoblje i najsavremeniji uređaji kojima je opremljen ovlašćeni servis obezbeđuju najbolju uslugu u skladu sa standardima proizvođača.

Zahvaljujući izvanrednoj logistici kao i postojanju fabrike i centralnog magacina na području Evropske unije, potrebni rezervni delovi su vam na raspolaganju kod ovlašćenog servisa u najkraćem roku. Podsećamo vas da je fabrička garancija na vozila Great Wall 100.000 km ili 3 godine.

Servis i rezervni delovi

Copyright © 2023 Great Wall Automobili. All Rights Reserved.

Instagram