Smederevski put 2a, Boleč +381 11 8063 555 info@centars.rs Pon-Pet: 09-17; Sub. 09-16
GreatWall na sajmu u Šangaju

Great Wall Motor (GWM) otvorio je danas svoju drugu proizvodnju u punoj proizvodnji izvan Kine u provinciji Raiong, Thailand, na dešavanju pod nazivom ,, GWM Smart Factory for Smart xEV World,,  Nova fabrika je  drugo najveće postrojenje u proizvodnom pogonu kompanije GWM van teritorije Kine.  Ceremoniji otvaranja prisustvovao je liderski tim GWM ASEAN-a i Tajlanda, predvođen Elliotom Zhangom, predsednikom I Greg Lee, potpredsednik – proizvodnog pogona,  zajedno sa kineskim savetnikom ministra za ekonomiju i trgovinu Vangom Lipingom, Tajlandski ministar industrije Suriia Juangroongruangkit, generalni sekretar EECO-a Kanit Sangsubhan, predstavnici vladinih kancelarija i poslovni partneri GWM-a.

 

GreatWall na sajmu u Šangaju

GreatWall P serija Pick-upova je izrađena na novoj P71 platformi koja je zasnovana na šasiji koja ne nosi teret i ima odlične pervormanse u pogledu sigurnosti, nosivosti i tereta.

Električna verzija pick-upa ima kilometražu od 500km. Akumulator se može potpuno napuniti za 2 sata. Kao deo strategije GreatWall Motorsa u očuvanju životne sredine, svi predstavljeni modeli P-serije zadovoljavaju najviše standarde štetnih emisija u Narodnoj Republici Kini.

Nastavljamo u dobrom ritmu

GREAT WALL automobili na teritoriji Srbije nastavlja u dobro ritmu. Novi veliki klijent jesu i Ujedinjene Nacije koje su svoj vozni park obogatile sa 6 novih vozila Great Wall H6 sa 2.0 dizel motorom. Pored Srbije Great Wall uspešno radi i u Crnoj Gori. Uvoznik distributer za Crnu Goru je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u auto industriji Montelada S&B.

Uskoro se očekuje da Great Wall ozvaniči svoje prisustvo i u Bosni i Hercegovini.

Great Wall Motors donirao je 5 miliona juana Dobrotvornom udruženju Hubei

Svaki kineski državljanin veoma pazi na prevenciju, kontrolu i lečenje pneumonije izazavane novim korona virusom. Kako epidemija postaje sve ozbiljnija, sve zajednice treba da se udruže kako bi prevazišle teškoće. Nedavno su Great Wall Motors donirali 5 miliona juana dobrotvornom udruženju Hubei, podržavajući više od 10 gradova, uključujući Vuhan, Huanggang i Kianjiang za kupovinu hitno potrebnih materijala za suzbijanje epidemije.

Great Wall u Srbiji raste svakim danom

Najbrze rastuća kompanija na Balkanu u sektoru isporuke pošiljki od vrata do vrata, Bex, poklonila je poverenje Great Wall vozilima, tako da je njihov vozni park bogatiji za dva H6 pokretana 2.0 dizel motorom. 

RAYONG | TAJLAND: Great Wall Motors (GVM) i General Motors (GM) danas su najavili sporazum o prodaji proizvodnih pogona GM Tajlanda u Rayongu, do kraja 2020 godine.

Potpredsednik GWM-ove globalne strategije, gospodin Liu Xiangshang, rekao je: „Globalna strategija Great Wall Motors-a je počela da se oblikuje nakon više od 10 godina razvoja.

Predstavljamo vam ponosne vlasnike Steed 5 2

Još jedna kompanija iz sektora telekomunikacija odabrala je pravog partnera u poslu, i svoje poverenje ukazala Great Wall vozilima: modeli H5 i Steed 5 sa dizel motorom postali su deo kompanije Electrical Facility Systems! Želimo im uspešne radove na svim predstojećim projektima!

Great Wall Motors je održao sastanak za komunikaciju sa Indijskim distributerima, a više od 50 distributera je izrazilo svoju želju i snažnu nameru za saradnju. Mnogi Indijski vladini službenici, među kojima i Nitin Gadkari, ministar drumskog saobraćaja, obišao je štand Great Wall Motors-a sa jasnim stavom u pogledu budućnosti Great Wall automobila na tržištu Indije.