Smederevski put 2a, Boleč +381 11 8063 555 info@centars.rs Pon-Pet: 09-17; Sub. 09-16

STEED 6 – SAMO NAJBOLJE ZA VAS

 

Proizvodnjom novog modela automobila STEED 6, GREAT WALL  je privukao pažnju svih onih kupaca koji za sebe i svoju porodicu žele samo najbolje. Modernog dizajna, luksuzan a pre svega siguran, STEED 6 ispuniće sva očekivanja onih kupaca koji su u potrazi za novim automobilom.

Ukoliko ste mislili da PICK-UP ne može biti uzbudljiv STEED 6 će vam dokazati suprotno. On je luksuzni i funkcionalni predstavnik serije GREAT WALL, sa većim međuosovinskim rastojanjem, većim prtljažnikom i većim unutrašnjim prostorom.

STEED  6 će vas impresionirati ,,hrabrim,, i ,,agresivnim,, izgledom zahvaljujući prednjim svetlima opremljenim optičkim objektivima. Prostrana kabina, luksuzna unutrašnjost i bogata oprema garantuju veću udobnost, dok čelična šasija i karoserija garantuju odličnu nosivost i sigurnost na terenima.

STEED 6 ima aktivne i pasivne sigurnosne sisteme koji osiguravaju beskompromisnu sigurnost za vozača i njegove pratioce. Vozilo je opremljeno dvostrukim vazdušnim jastucima za vozača i suvozača kao i bočnim vazdušnim jastucima. Za kontrolu vozila i njegovo ponašanje za vreme puta, odgovoran je elektronski uređaj za stabilnost ESP, za spust i penjanje HHC, HBA.

Novi STEED 6 je dizajniran da sa lakoćom prevaziđe sve prepreke na putu i bezbedno vas dovede do željene destinacije. Opremljen je najnaprednijom tehnologijom  koja je trenutno dostupna u autoindustriji kako bi vam pružila udobnost u obavljanju svakodnevnih zadataka, bez obzira na put i daljinu.

Upotreba blokade diferencijala osigurava ravnomernu raspodelu pogona na sva četiri točka. Diferencijal se automatski zaključava kada postoji razlika u rotaciji točkova, tako da točkovi dobijaju istu snagu da pomognu vozilu da lako izađe iz nevolje i osigura siguran put i dolazak na željeno odredište.

PUTOVATI I RADITI ZAJEDNO

Sigurnost i mir putnika je na prvom mestu kod Steed 6 automobila, a karoserija je otporna na deformacije. STEED 6 je savršeno rešenje za sve one putnike koji žele da se osete sigurno na putu i van njega. Steed 6 je pickup novije generacije koji se temelji na prethodnim STEED 5 karakteristikama, udobnim enterijerom, više integrisanim aktivnim i pasivnim bezbednosnim sistemom.

Steed 6 - sigurnost i mir

 

 


MOTOR STEED 64WD SISTEM ZA VOŽNJUESP SISTEM BOSCH 9.0

MOTOR 4WD SISTEM ZA VOŽNJU ESP SISTEM BOSCH 9.0
     

 

ABS+EBD SISTEMMULTIMEDIJALNI SISTEMMESTO I UDOBNOST

ABS+EBD SISTEM MULTIMEDIJALNI SISTEM MESTO I UDOBNOST

 

-DIZAJN -SIGURNOST -KOMFOR -EKONOMIČNOST

Steed 6 dizajn, sigurnost, komfor, ekonomičnost

Zakažite test vožnju