Prodaja Great Wall automobila u salonu Centar S - posetite nas!

CENTAR S, prodajno-izložbeni salon GREAT WALL SRBIJA, Smederevski put 2a, Boleč. U sklopu preduzeća CENTAR S nalazi se i izložbeno-prodajni salon GREAT WALL SRBIJA, koji je najveći nezavisni kineski proizvođač automobila i terenskih vozila.  Great Wall Motor Company Limited, sa godišnjom proizvodnjom od 1.500.000 automobila. Great Wall Motors (GWM) je i najveći kineski izvoznik automobila čija vozila u potpunosti ispunjavaju sve standarde kvaliteta, uključujući najstrožija pravila Evropske unije o bezbednosti. Kompanija izvozi svoja vozila u preko 130 zemalja, uključujući zemlje Evropske unije. GWM je, za sada, jedini proizvođač automobila iz Kine koji ima postrojenje za proizvodnju vozila u Evropskoj uniji, tačnije u Bugarskoj. Prodajno servisni objekti Great Wall-a se nalaze u sledećim gradovima:

  • Beograd
  • Novi Sad
  • Jagodina
  • Kraljevo
  • Niš

DVA NOVA VATROGASNA VOZILA!

Great Wall vatrogasna vozila

 

U četvrtak, 30 marta 2017 godine, gradonačelnik Beograda, gospodin Siniša Mali i Željko Milković, direktor JKP GSP ,,Beograd,, prisustvovali su pokaznoj vežbi sa novim vatrogasnim vozilima gradskog prevoznika. Vatrogasci su dobili najsavremenija kombinovana vatrogasna vozila (voda, pena, prah) tipa Great Wall K2 Steed 5.

Dva teretna specijalna vatrogasna vozila su marke GREAT WALL K2 STEED 5, sa dizel motorima. Imaju karoseriju zatvorenog tipa u kojoj je smeštena kabina za posadu od četiri člana i nadogradnju koja je opremljena sa rezervoarom za vodu od 200L, autonomnom motornom pumpom visokog prisika 22/200 (22 litara vode u minuti, pri pritisku od 200 bara), rezervoarom sa ekstratom penila od 20 litara (hemijska pena) i PP aparatom tipa 5 od 50kg.

 

Zakaži test vožnju